Benzlers BD spindelgear / donkraft 

Benzlers BD Spindelgear - Donkraft

 

Produktspecifikationer

Feature Data
Størrelser 27, 40, 58, 66, 86, 100, 125 og 200
Kapacitet Op til 800.000 N (81 ton) i en enhed
Hastighed Op til 5,4 m/min.
Spindel Trapez eller Kuglespindel
Udførelser Traditionel med støbejernshus, delvis rustfri, eller fuld rustfri.
Særlige features Kan leveres i ATEX udgave. Kan tilpasses efter opgave.

Benzlers serie BD spindelgear (aktuator) er løsningen hvis du har behov for at løfte, sænke, skubbe eller trække en last. Produktet finder også anvendelse i forbindelse med positionering.

Gennem tiden har vi løst et utal af opgaver med denne produktserie. Applikationerne strækker sig fra simple løfteanordninger til komplicerede forbundne donkraft enheder til løft af fx. teaterscener. I papirindustrien anvendes BD spindelgear ofte til positionering af knive, løft af ruller mv. 

Produktet finder også anvendelse i opgaver hvor man ønsker et alternativ til en hydrauliskcylinder, fx til løfteborde og lign. rettet mod fødevare- eller medicinalindustrien. Til disse industrier tilbyder vi donkraft og  spindelgear i rustfrit stål.

BD serien består af et omfattende program, med ydelser fra nogle få kilo til hundrede tons. Vi fremstiller spindelgear donkrafterne med både traditionelt trapezspindel og med kugleskrue. 

Udstyrs kataloget er omfattende, her finder man beskyttelsesbælge, beskyttelsesrør, et utal af ende / forbindelses konfigurationer mm.benzlers_bd.png

Er der særlige behov, så tilpasser vi gerne produktet til opgaven, ligesom vi har stor erfaring med at køre mange enheder synkront via kardanaksler eller via elektronik.

Mere info - tilbud? udfyld nedenstående formular!

Captcha kode