Modificeret standard

Benzlers modificeret standard

   Lettere montage

   Udskiftning af andet fabrikat

   Drop-in

   Smart gear løsning

Hos Benzlers har vi en lang historie i tilpasning af vores gear til opgaven. Vi går ofte “udenfor” kataloget, og foretager ændringer, udbygninger o.l. som gør det enklere for vores kunder at bygge gearet ind.

Disse tilpasninger udfører vi både på vores gearmotorer og på vores industrigear. Omfanget kan være alt fra blot at tilføre et kædehjul til mere omfattende konstruktive tilføjelser, del rammer, baseplates osv.

I forbindelse med skifte fra andet fabrikat, tilbyder vi “drop in place” løsninger, som kan indbygges uden behov for ændringer i maskinens konstruktion. Vi tilpasser vores produkt således at det passer ind på den allerede forberedte montageplads.

Fordelene er indlysende, som kunde hos Benzlers kan du drage fordel af vores høje kompetence inden for mekanisk transmission og fremstilling af industrigear, også selv om din maskine er monteret med et andet fabrikat.

I tilfælde af førstegangsmontage, hjælper vi med til at holde montageomkostningerne nede, da vi levere et produkt som allerede er tilpasset til kundens egen konstruktion, og dermed minimere vi den arbejdstid som medgår i forbindelse med montagen.

Vores stab af ingeniører og konstruktører står klar til at hjælpe, og give deres bud på hvorledes et modificeret standard gear kan indpasses i din konstruktion.

Mere info - tilbud? udfyld nedenstående formular!

Captcha kode