Lavet til applikationen

Benzlers lavet til applikationen

   Frihed til dit eget design

   Beskyt dit reservedelssalg

   Optimer ydelsen

   Smart gear løsning

Det er langt fra umuligt at få et “eget gear” som er lavet præcist til opgaven. Benzlers gør det muligt og prismæssigt konkurrencedygtigt, også selv om der er tale om små serier.

Hos Benzlers har vi mere end 70 års erfaring i fremstilling af industrigear og gearmotorer. Vores tilhørsforhold til ELECON, der er Asiens største producent på området, sikre også tilgang til konkurrencedygtig produktionskapacitet.

Vores dedikerede team af ingeniører og konstruktører arbejder i partnerskab med dig som kunde, omkring udviklingen af en transmissionsløsning, der er fremstillet på baggrund af de forhold der er i din applikation. Hermed får du et produkt som er 100% optimeret de data og forhold, fx fysiske forhold, levetidsforventning o.l., som er gældende for den konkrete konstruktion.

Det er altså ikke længere nødvendigt at gå på kompromis, eller ligge under for fabriksstandarder, når der skal designes et industrigear eller en gearmotor ind.

Vi ser flere af disse opgaver, og de tager ofte udgangspunkt i en lyst hos maskinbyggeren til at favne hele produktets levetid. Dette understøtter en “Lavet til applikationen” løsning fra Benzlers. Med denne løsning vil maskinproducenten bedre kunne forfølge sin strategi om at tilbyde service, reparation og vedligehold - og ikke mindst sikre reservedelssalget i forbindelse hermed.

Udfyld formularen hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne, så kontakter vi dig for en konkret drøftelse.

Mere info - tilbud? udfyld nedenstående formular!

Captcha kode