Consulting, Service & Rebuild

Gearservice-Benzlers

   Akut service

   Rebuild af gear

   Energioptimering

   Procesforbedring

   Teknisk rådgivning

   Udd. af medarbejdere

Benzlers er en af de foretrukne partnere for industrien inden for vores kompetenceområder som er gear, gearmotorer, industrigear og andre mekaniske transmissionselementer.

Vores egne serviceteknikkere udføre reparationer og vedligehold på eksisterende fabriksanlæg, både når det handler om akut nedbrud, og når der er tale om planlagt udbygning eller opgradering.

Vi udføre "Rebuild" af industrigear, fx i tilfælde af at den udtjente gearenhed ikke længere kan fremskaffes fra oprindelig leverandør. Ofte er vi i stand til at opgradere ydelsen betydeligt inden for de samme fysiske rammer.

Vi optræder i rollen som konsulenter og rådgiver, både over for produktionsvirksomheder, og i samarbejde med disses rådgivere, i forbindelse med proces- og energioptimeringsopgaver. 

Vores ingeniører og teknikkere er værdsat i industrien, og anerkendt for deres høje kompetenceniveau.

Ved etablering af Benzlers Skolen, har vi de senere år uddannet vores kunders vedligeholdelsesmedarbejdere og konstruktørere, i korrekt dimensionering og vedligehold af gear og transmissionselementer.

Benzlers kan fremvise en imponerende referenceliste på dette område, er du interesseret i at høre mere om disse ydelser kan du udfylde formularen - så kontakter vi dig omgående.

Mere info - tilbud? udfyld nedenstående formular!

Captcha kode